Stiţi cum îi recunoaşteţi pe facebook şi google+ pe ăi de rupeau mircu`n doo, acum câteva zeci de milioane de ani, pe foştii opi şi +v?

Sunt cei ce au acum ca poze de profil căţeluşi, pisicuţe, texte inteligente, panglicuţe sau fundaluri cu mare albastră. Cei ce consideră că e suficientă inteligenţa din slovele ce le aştern pe acolo, ca să le dai add as friend.

Newsflash.
De aia îi zice reţea de socializare, să SOCIALIZEZ cu nişte oameni, să asociez un chip numelui respectiv.
Nu o pisicuţă, un bebluş sau un peisaj de la mare.

Nici măcar dacă eşti urâtă, nu ai scuză. Dacă eşti urâtă şi ţi-e ruşine de cum arăţi, închide-te într-un subsol, nu încerca să minţi participanţii la trafic, cum că frumuseţea nu contează, iar tu ai un suflet frumos.

19 comentarii Adaugă comentariu

 1. Bai, nu stiu ce sa zic, nu e chiar asa 🙂

  Si eu rupeam mIRC-ul in doua, si inca mai intru din cand in cand, mai tin legatura cu niste prieteni.

  Si vorba aia, nu sunt utilizator generic, am acces la * si inca sunt official CService representative.

  Asl, anyone?

  0

  • #2

   Andrei Boghiu » hai ma, ca tu ai 20 de ani mari si lati, pe vremea celor de care vorbesc eu, tu agatai fetite in parc la tobogane

   0

 2. DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bine pus punctul pe j :))

  0

 3. Ba eu prefer aşa, că dacă dau peste una care pare normală, da are în cap numai fluturaşi şi pisicuţe? Aşa măcar ştii de la bun început cu cine ai de-a face.

  0

 4. #5

  Arhi, am peste trij` de ani.
  In continuare am coada de maimuta in fata nick ului pe IRC, am multi prieteni d` acolo ( da, chiar le pot zice prieteni ) si experienta IRC ului sa stii ca in multe locuri a legat prietenii…si nu numai:)
  Personal, cunosc 2 cupluri casatorite, care s au cunoscut pe IRC, ce exemplu mai solid de socializare vrei?
  E adevarat, acuma au la avatar poza copiilor da

  0

 5. #6

  da` nah, asa e n tenis ( tab si enter mai inainte, de aia mi a intrat comment ul partial )

  0

 6. Ce arhi uratele n-au voie sa si-o traga sau ce?

  0

 7. #8

  postul asta ma duce cu gandul la marean vanghelie vorbind despre BAC

  0

 8. Stiu pe cineva cu poza Mona Lisei wallpaper pe Facebook si e destul de ok omu 🙂

  0

 9. Vaiiii, super tru. Am şi eu pe facebook niste panicaţi d-ăştia care o rup MAXIM DUBIOS pe irc şi au poze cu orice altceva numai cu ei nu :))))

  0

 10. #13

  mah oameni buni…eu zic asa… retelele astea de ” socializare” sunt bune pt a revedea prieteni,rude,oameni cunoscuti tie in viata reala, noutati despre ei etc…cel putin asa ar trebui sa fie…nu un loc de agatat sau mai rau…vizitat de pedofili…nu de curand am constatat ca fetite de 10 ani (copiii vecinilor) au profil pe fb…doamne ce mai urmeaza…noi cand eram mici ne jucam elastic in fata blocului…mai bine iesim afara sa socializam nu in fata calculatorului…

  0

  • nu stiu cum sa zic da eu de la 12 ani eram pe mirc si mergeam juma` de oras pana la un net cafe.(avea petrom internet cafe) :))
   drept e ca de la 9 seara veneau “aia mari” si ma caram de acolo.

   0

 11. #15

  and btw…eu stiu personal un caz…vrea omu’ sa isi projezeje identitatea si are la avatar poze cu natura ( e o tipa ) . intreband-o dc nu isi posteaza poza ei reala mi-a zis asa: ” cunoscutii nu au nevoie de poza mea la avatar…ei stiu cum arat…nu vreau ca toti psihopatii sa se bage in seama cu mine…sa mai patesc ceva…”

  0

 12. #16

  nici eu nu am poza mea la profil. nu imi convine ca oricine da search pe google sa ma si vada. dar am numele real, ca sa ma recunoasca si/sau gasesca fosti colegi etc.

  0

 13. Love mIRC. gtg

  0

 14. #18

  Mirc rocks !!! LOL

  0

 15. #19

  Io am motanul la avatar pe g+ si n-am ars-o niciodata pe mirc. Am ars-o pe huburi, in schimb. Era ţâţoasă, nu puteam s-o ratez.

  0