Șerban, suntem alături de tine, în greaua încercare prin care treci și sperăm să treci cu bine peste. Morții cu morții, viii cu viii. Condoleanțe familiei, RIP.

Scria în comentariile de pe net, chiar pe pagina de facebook ce îi aparține lui Șerban Huidu, am impresia.
Mi-e simpatic Huidu. E fun. E un tip decent. Îl detestă pe Badea. Are toate calitățile.

Spun asta pentru a nu exista dubii asupra eventualului partizanat pe subiect.

Astăzi a fost un cor al jenei morale, prin tot ce a înseamnat presă. Toți au deplâns soarta tristă a lui Șerban, greutățile prin care trece familia sa în aceste momente, ne-au adus aminte ce băiat bun este el și cum dădea bună ziua la doamne la intrarea în televiziune.

Ba au mai și adus-o pe vestita intelectuală Teo Trandafir, să își dea cu părerea despre situație. CIneva chiar o chema în rromânia, pentru că avem nevoie de emisiuni de calitate, ne-am săturat de cocalarisme. Vorbind cu cea care a adus maneaua și cocalarul într-un studio tv. Dar nu asta e ideea.

Ideea e că sunt de acord cu Victor Ciutacu. Când madam Păunescu a spulberat o familie cu jeepul, toata țara a gemut de indignare. Despre animalele care ne ucid familiile pe stradă, despre potentații zilei, care nu știu despre lege sau despre omenie.

În schimb, când Șerban Huidu spulberă o familie cu jeepul, clătinăm tristuți din cap prin televiziuni. Ce să facem, condoleanțe familiei, dar toți greșim, asta e, acum nu o să îi luăm capul pentru asta, a greși este omenește, de fapt de vină sunt medicii care l-au lăsat să conducă, de fapt el e chiar bolnav și nu prea are de ce să fie răspunzător.

Ne dispare brusc orice urmă de justițiarism. Nu îl mai vrem arestat pentru că a ucis `sărmana familie nevinovată`, nu vrem capul lui Moțoc.

De ce judecăm cu dublă măsură? Cu ce e mai mult vinovată criminala Păunescu, de exemplu, față de criminalul Șerban Huidu?
AMÂNDOI AU UCIS OAMENI! E nevoie de mai mult de atât pentru a porni oprobriul? Se pare că da. Pentru că e vorba de un tip simpatic, care făcea emisiuni de televiziune mișto și saluta oameni pe stradă.

Șerbane, te așteptăm la emisiune! Sperăm să treci peste asta cu tărie. Ce dacă ai ucis 2 3 oameni pentru că ai depășit pe linie continuă, avându-ți copiii în mașină? Important e ca tu să fii bine și să revii pe sticlă.

Trist. Țară de oi, cu ochelari de cal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.