Ieri dimineață, în ceva șușanea susținută de Petrică O’Baie, Mihai Dobrovolschi, băutor de spirt la radio Guerilla, acel radio minunat, care a dat țeapă, a intrat în faliment, după care a reînviat miraculos, de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat, aera pe gură manele despre cum el nu a luat niciodată bani de la stat. După care a intervenit internetul.

Și așa aflăm, din gurița distinsului om de radio, că, de fapt, statul nu e Gabi Șicâțiormafifost. A luat bani, dar nu de la stat ci de la primărie, și de fapt nu a luat. Nu, pentru că banii au venit printr-o agenție care se ocupa de asta, da? La fel ca și domnul Tudor Chirilă, care a primit bani de la stat, dar de fapt nu i-a primit, pentru că banii i-a încasat firma lui, nu el.

Abjecți sunt oamenii aceștia. Toți, toți sug la banii primăriei capitale, e suficient să vezi reclamele jenante care inundă televiziunile, presa, online, radio, peste tot. După care ies și anunță cât de puternici sunt și cum luptă cu pieptul gol.

Oricum, la grupul acela de găinari de la Guerilla, în frunte cu domnul guvernator al deltei, cel care nici măcar nu știa că s-a dat șpagă să fie numit guvernator și să aranjeze problemele cu combustibilul ale stăpânului său, mă aștept fără probleme.

Păcat că e plin de cei care sunt A, mie nu îmi pasă, au muzică bună, asta e importat. Și nu dintre oamenii simpli, care nu au idee despre ce se întâmplă în curtea unora ca bișnițarii ăștia, ci oameni indisolubil legați de presă, radio, agenții.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.