change

Sa ne lamurim. Nu Klaus Iohannis, cel cu carisma unei caramizi ude, a castigat alegerile. Victor Viorel Ponta le-a pierdut. El, impreuna cu toata camarila de gusati din spate. De ce?

E simplu.
Pentru ca diaspora. Pentru ca, dimineata, nu era tot elanul asta muncitoresc, cu prezenta la vot imensa. Oamenii erau asa si-asa, ba chiar multi impacati cu ideea ca aia e, iese ponta, sanatate si virtute, 5 ani de psd.

Doar ca au inceput sa apara pozele de la sectiile de votare din strainatate. Si, nu stiu daca ati simtit, dar incepuse in romania sa se simta o stare de ura. Sa se simta, fizic, ca un muget surd. NU SE POATE ca tu, angajatul meu, sa iti bati joc IN HALUL ASTA de cei pe care tu ar trebui sa ii servesti.

Nu se poate ca tu, ministru de exxterne, sa iesi la televizor si sa spui ca uriasa coada de la londra, intinsa pe kilometri si kilometri, sunt de fapt turisti electorali. Nu se poate sa spui ca totul merge cum trebuie, cand CETATENI ROMANI, oameni DE-AI NOSTRI, sunt la cozi kilometrice ca sa poata sa voteze. Nu se poate ca trompeta lui Ghita, raitarutv, sa iasa si sa filmeze strada in sens invers, ca sa poata spune ca de fapt sunt sectii de votare goale. Nu se poate accepta circul facut la antena 3. NU SE POATE!!

Pur si simplu nu se poate.
Si atunci, in acel moment, Victor Ponta a pierdut alegerile. Pe mana proprie, pe mana organizarii vizibil facute pentru a incuraja furtul, pe mana lui Dragnea, pe mana lui Sova, pe mana tuturor mafiotilor care capuseaza sistemul.

In rest, ramane cum am stabilit. Primii de la PDL care au facut declaratii in care se bateau cu pumnii in piept ca au castigat au fost Blaga si Boc.
BIne ati venit in Romania salvata si schimbata.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.