Secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană a afirmat că această poziţia a câştigat-o pe persoană fizică şi a menţionat că nu îşi face campanie pe spatele Alianţei Nord- Atlantice.

Anul este 2009. Mircea Geoană este candidat la președinție, împotriva lui Băsescu. Din nefericire pentru el, se face de râs, urât de tot, cu celebrul Mihaela, dragostea mea, mulțumesc, clamându-și victoria care, de fapt, nu a venit niciodată. Dar s-a simțit președinte pentru o seară.

După care dispare din viața publică, pentru că nu ai cum să îți mai revii dintr-o asemenea umilință. Totuși, fiind liderul PSD, nu a fost lăsat baltă, PSD nu își lasă la greu liderii. Sau poate ați uitat de 2017, cum erau săracii Grindeanu și Tudose stigmatizați de către toată lumea, premieri de 2 zile, unii chiar închiși și blocați în palatul Victoria. Ia uite ce bine o duc amândoi, still PSD, still lideri. Așa că PSD a lucrat, în spatele ușilor închise și i-au făcut rost de o sinecură, pe cel mai absolut șestache și a devenit secretara secretarului general al NATO. Sau na, în fine, adjunctul. Aduce cafea și țigări de la colț, ține locul șefului la întâlniri mai mărunte, de astea.

Evident, deși am votat cu Viorica Dăncilă, fie-i memoria binecuvântată (sper că sunteți fericiți și mulțumiți de Johannis, mai sunt câteva luni și se împlinesc 10 ani de când e președinte) nu sunt PSD-ist, opțiunile mele politice sunt clare pentru toată lumea.

Să spună explicit ce aşteptări avea. Eu ştiu că foarte mulţi oameni au muncit în decursul vremii, începând de la PSD până la cei mai mari oamen în arhitectura instituţională care l-au consultat, l-am implicat, l-au susţinut în cele mai importante decizii. (..) De la Dăbuleni până la NATO, toţi oamenii au muncit pentru acest om

Dar jur că am fost alături, cu sufletul, de toți oamenii din PSD care au răsturnat munți ca să îl trimită pe maimuțică ăsta la NATO, după care vine el și declară public că această poziție a câștigat-o pe persoană fizică. Sigur, s-a dat anunț în publi24.ro Societate paramilitară de sorginte internațională, căutăm asistent manager/manager adjunct, trimiteți CV-uri la stoltenberg@nato.com, a trimis Mircea CV-ul, a trecut prin câteva interviuri și iată, experiența sa de militar de carieră și politician de succes, care nu a câștigat nicio sesiune de alegeri, cu nimeni, au prevalat în fața tuturor.

Așa se suie scroafa în copac.
Și ce nu înțeleg eu, adică deloc, este cum naiba este cotat cel mai bine tov. Geoană în sondaje. Cum, ce, de ce? Faptul că mimează independența și își face bannere cu sigla NATO, deși menționează că nu își va face campanie pe spatele alianței, vă face să uitați că este, de fapt, un PSD-ist de cea mai joasă speță? Că a fost șeful PSD, împărțind același scaun și aceleași bășini cu Dragnea, de exemplu?

Oare chiar așa memorie scurtă să aibă românii?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.