Mai țineți minte când vă spuneam că nu avem o campanie de vaccinare pentru că, de fapt, actualii lideri sunt antivaxeri și vă exemplificam cu Dacian Cioloș?

Uite-l și pe ortodoxopatul Nicu Șordan, cel care freacă mielul de 1 an la primăria capitalei, cu realizări mai mizerabile decât Gabriela Șicâțiormaififost. Nu s-a vaccinat, pentru că avea de făcut niște analize. Ce analize, băi crețule? Coprocreierocultură? Sau ce? Siiigur, mă vaccinez în curând.

nu este susținătorul obligativității vaccinării, asta în contextul funcționarilor publici. Spune că este o largă dezbatere chiar și în statele Occidentale până unde merge interesul public și unde vine libertatea persoanei, o dezbatere constituțională despre dreptul oamenilor de a alege să se vaccineze, precizează primarul.

Vă spun, în acest moment, suntem conduși de religioși antivax, care au cu totul alte interese decât binele comun. De asta vedeți campanii intense antivaccin la televiziuni care primesc bani d ela guvern, de asta avem rate infime de vaccinare, de asta mor oameni.

Vă spun, la alegerile de primar, dacă mai trăiesc până atunci și candidează firea împotriva păstârnacului ăsta, mă duc și votez cu panarama.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.