Dacă sunteți deciși să treceți la Windows 11, acum e momentul acela bun să o faceți, pentru că este Happy Halloween Sale la băieții de la Godeal24.com. Iar reducerile sunt fantastice și sunt și până la 60% pentru anumite produse, iar Windowsul e chiar prea bine. (pe de altă parte, eu nu am putut să fac upgrade la unul din laptopuri, pentru că fuckyoudeaia, nuștiu ce proces și placa video)

Așa că puteți lua Windows 10 cu 7 euro și Windows 11 cu mai puțin de 19 euro, în mod absolut direct

45% reducere la Windows 11 și alte produse Windows   cu codul: SGO45

60% reducere la Windows+Office Bundle  cu codul: SGO60

60% reducere la produse din suita Office cu codul: SGO60

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale, sunt chei autentice, vândute inițial cu un PC, către reselleri și revândute, la rândul lor.
În cazul în care apar probleme, de orice fel, service@godeal24.com, verificat de mine, răspund destul de rapid și satisfăcător.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.