Vă spun, nu am râs în halul ăsta de mult, mult timp. Așa ceva nu există decât în filmele cu Adam Sandler sau Borat, serios, e aproape IMPOSIBIL să se întâmple.

Dat în judecată de un angajat călcat cu motostivuitorul în depozitul Mega Image, lanțul de supermarketuri a venit în instanță cu un DVD în care detectivii săi l-au confundat pe fostul angajat călcat de motostivuitor cu fratele său, care nu îi e geamăn, dar îi seamănă, rezultând că un om pensionat pe caz de boală nu are nimic!

De fapt, ce s-a întâmplat. Omul a avut un grav accident de muncă, și-a pierdut, practic, utilizarea piciorului și s-a pensionat de boală. Iar Mega Image a ales să angajeze detectivi care să demonstreze că se preface, nu e chiar așa bolnav.

Doar că detectivii l-au filmat pe fratele omului. Citiți articolul, serios, știu că e din Libertatea, dar merită efortul, este fix ca la cascadorii râsului, te doare bila.

În plus, vedem ce drăgălași sunt cei de la Mega cu angajații care se accidentează în timp ce muncesc la ei.
Pentru că na, e ușor, atunci când ai firme de avocați în spate, bani suficienți și tot ce e necesar ca să poți târî prin tribunale, până la faliment, câte un amărât care era plătit cu minimul pe economie.