zicu-despre-mediafax

Știrea e simplă și seacă.

ProTV a înștiințat agenția Mediafax că reziliază contractul prin care beneficia de fluxurile de știri. Contractul dintre Pro TV și Mediafax urmează să expire la sfârșitul lunii.

Am scris de mi s-a tocit tastatura despre degringolada Mediafax. Despre mizeriile de știri scrise doar pentru a atrage clickuri, despre gunoiul de crosspromotion făcut pentru Gândul, ZF sau Prosport, despre înșelătoria lui click aici, o să îți crape ochii când o să citești, o să rămâi prost când o să afli și tot așa.

Reacții? Cam la fel de triste ca cele ale lui Dragoș Novac, când i se atrage atenția că din disperare, duce la vale un produs care era autentic bun. Pe vremuri mă ironiza Orlando Nicoară, cum că de fapt nu înțeleg eu valoarea. Dacă Orlando nu mai e, ironiile le-au preluat alții, care nici măcar nu merită menționați.

În fine, ideea e că pentru Mediafax vine o palmă binemeritată. Bine, nu cred că din cauza conținutului jenant, stirileprotv.ro nu sunt deloc departe de mediafax, dar măcar ego-ul meu e ușor mângâiat.

Sunt și eu un simplu om în slujba oamenilor, cu slăbiciuni și defecte.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.