Până acum câteva luni, în AFI, dacă voiai să te duci să dai o bilă sau să ai o activitate recreativă, puteai merge doar într-o speluncă unde ți-era lejer greață să pui mâna pe tacuri, chelnerii nu iti dadeau scrumiera sa fumezi daca nu comandai, fumul de tigara era ca o ceata densa, vis.

Ieri seară s-a deschis, în același loc, un stabiliment numit Maxfun. Am fost la deschidere, la invitația agenției care s-a ocupat de asta.
E diferență mare între ce era și ce este. De fapt, nu prea există comparație. Acum există bowling, cu piste quality, ecrane legate la internet, conectare FB, în loc de nume îți poți pune poza, chestii simpatice. Mesele de biliard sunt noi și lucioase, bilele îți iau ochii. Mai sunt câteva aparate, inclusiv darts. E curat și mișto. Nu mă întrebați de prețuri că nu știu, mergeți și vedeți, e totuși mall, nu colentina-râu.

AM jucat 3 partide de bowling, am bătut măr pe toată lumea, deși, din păcate, nu prea îmi intră cârnăciorii în găuri, după care am jucat câteva partide de biliard cu maestrul Eftimie, care mi-a arătat, plin de grație, cât de neimportant este dacă câștigi sau pierzi. Important e jocul în sine.

Poze.