Bine, clipul e haios, ți-ai luat mașină nouă, nu neapărat ieftină, că Dusterul nu mai e demult o plasticăraie ieftină, care scârțâie din toate încheieturile, ci e o plasticăraie scumpă care scârțâie din toate încheieturile, dar te plângi că ai consumul mare. Vorbind despre ăia care își iau limuzine pe care le parchează în fața blocului în care au garsoniera cu WC în cameră. Și mai și știi că Dacia nu face motoare mari, ca să nu își canibalizeze celelalte produse din Grupul Renault, care acum e deținut de Geely, care sunt niște chinezi. Adică ce te așteptai, să ai motor de 1.5 la 2 tone de mașină și să consume cât, 7%, cât consumă mercedesul?

Anyway, ideea era Cât vă consumă tărăboanțele? An, marca și consum. Vă mai uitați la consum? Nu de alta, dar eu când văd că Golful Plus al nevesti-mii consumă un plin la 500km, mă apucă cu friguri și încerc să uit că îl am, dar în rest e o mașină super bună și reliable, efectiv am mers cu ea aproape 100k, am luat-o la 129k (sau cel puțin așa zicea samsarul belarus din Germania care mi-a vândut-o, care o fi kilometrajul real, doar dumnezeu știe) și i-am schimbat de 2 ori filtrele și frânele. Serios, practic i-am făcut revizia în 2022, în februarie, după care efectiv am uitat de revizie, zici că mi-a luat cineva mințile, mi-am adus aminte când s-a dus nevastă-mea la ITP cu ea și i-au dat cu praf de mers, că avea un amortizor rupt pe spate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.