Magazinul Jumbo ar putea fi un magazin foarte mișto. Produse simpatice si ieftinioare, desi nu neaparat de cea mai buna calitate. Practic, orice am cumparat de la jumbo s-a stricat imediat. Dar e irelevant, avand in vedere preturile mici, pierderea e asumata.

Alta e problema. Anunturile acelea date la fiecare cateva minute despre cum furtul nu e permis, furtul e interzis, nu fura pentru ca daca furi, chem politia. Totul pe o voce calda, draguta, exact ca vocea care anunta in lagare ZyklonB a fost inserat, va dorim o calatori placuta.

Ma gandesc, in dilemele mele, oamenii aceastia sunt pur si simplu letargici mental sau au facut psihologia la Spiru Haret? Cineva care intra hotarat sa fure, nu va fura din cauza avertismentului? Serios? Cat de naiv sa fii sa crezi asta?

Drept represalii, ori de cate ori sunt in magazin si e un anunt de gen Daca rupeti ambalajul, veti fi obligat sa cumparati produsul, rup un ambalaj. Astept cu incredere sa imi explice cineva cum ar putea sa ma oblige sa cumpar ceva ce nu doresc. Inclusiv cu politia de față.

In imagine e un aparat de masaj, nu fiti porcusori :mrgreen:

received_891159360931819

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.