City Park Mall trebuia inaugurat probabil, mult mai târziu decât 31 mai 2008. A fost băgat la modul viteză maximă, ca să fie inaugurat înainte de alegeri, să aibe și domnul primar Radu Mazăre un pic de campanie electorală cu o zi înainte de alegeri.

Din această cauză, mall-ul arată ca după război. Mizerie, macarale, bene pline de gunoaie, ciment. Praful este de 2 degete peste tot, pentru că la intrarea în mall este plin de praf. Nu ai nici o șansă să ai pantofii curați, dacă te duci la City Park. Dacă stai la terasa de la food court, îți trec delicat pe deasupra capului brațe de macara pline cu bene sau stive de geamuri. O adevărată relaxare.

Eh, în seara asta am văzut și punctul culminant. La magazinul de bijuterii B&B Collection s-a prăbușit tavanul. Cel puțin așa cred, pentru că totul este varză, căzut peste vitrinele cu bijuterii, conducte de aer condiționat sunt secționate.

Ce m-a speriat puțin este faptul că majoritatea distrugerilor sunt pe margine, adică în spatele vitrinelor, unde stau vânzătoarele. Sper din suflet să nu se fi întâmplat nimic. Cred totuși că nu s-a întâmplat în timpul zilei, că dacă erau clienți în magazin ieșea cu durere și scandal.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.