Donald Trump i-a dăruit lui Klaus Iohannis o șapcă: „Make Romania Great Again”

Având în vedere îmbulzeala care e pe sloganul acesta, eu aș fi curios dacă șapca asta îi rămăsese lui Trump de la vizita lui Dragnea și, fiind un meleardar strângător, a zis să nu se risipească aiurea prin cine știe ce depozit.

Bine, înțeleg de ce și-a programat Ficusul Inimilor Noastre vizita la marele licurici fix acum. Ar vrea să dea de înțeles că el este cel susținut de către americani, știind toată lumea că Trump e un clovn bolnav. Doar că e posibil ca domnul Barna să aibă și el un cuvânt de spus aici. Pentru că, totuși, UE e mai aproape de USA, iar Trump luptă ACTIV pentru destrămarea UE. Iar USR-PLUS mi se par mai aproape de UE decât PNL.

Sărmanul Klaus are, totuși, de luptă și pe frontul de acasă, unde liberalii fac fel de fel de declarații.

In medie salariile nete ale bugetarilor sunt duble fata de cele din sectorul privat. DUBLE! Dar comparatia nu este corecta. Nu surprinde toate informatiile.

Bugetarii primesc tichete de vacanta, tot felul de sporuri, zile libere si cel mai important siguranta ca indiferent de cat prost isi fac meseria nu pot sa concediati. Tot ce primesc in plus bugetarii este sustinut de taxe platite de privati.

Este clar ca bugetarii sunt privilegiatii societatii. Fara niciun dubiu. Trebuie sa avem curajul sa recunoastem TOTI acest lucru. Restul romanilor, din tara si din strainatate, muncesc pentru ca bugetarii sa traiasca bine, chiar daca majoritatea sunt praf la locul de munca.

Zice domnul Florin Câțu, mâna dreapta a lui Orban. Uitând că bugetari nu sunt doar cei de la ANAF, ci și cei de la spital, pompieri, armată și, probabil, alte categorii de astea de bugetari care consumă ca niște nenorociți. Bine, o dă după aia că UNII ar merita, dar ceilalți trebuie măturați.

Este bine că un lider PNL urinează cu jet pe vreo 3 milioane de votanți, fix înainte de alegeri. E minunat. Îmi face viața mult mai frumoasă, fiecare procent pierdut de Ficus este balsam pe inima mea fierbinte.