Alexandru este extrem de supărat, pentru că a invitat o domnișoară cunoscută pe Facebook, la un ceai, iar respectiva păsărică i-a dat cu flit, înțelegând că el ar avea gânduri necurate. Iar prin gânduri necurate înțelegem că ar fi vrut să facă sex cu ea.

Aici apar 2 probleme.
Prima ar fi, de ce ai invita acasă o pizdulice, dacă nu intenționezi să încerci o mică penetrare? Adică serios, ce altceva să faci cu o femeie, singur între 4 pereți? Înțeleg, îi dai un ceai, își beai ceaiul, își ronțăie biscuitele, după care ce? Discuți elegant despre critica rațiunii pure? Explorezi noi valori umane? Come on… De când lumea, legătura dintre un bărbat și o femeie este menită să se termine în chiloții femeii. A, da, că ai prietene care vin la tine și își beau ceaiul, e una, pentru că le cunoști demult, știi că oricum nu ai avea șansă la ele, pentru că au cuple și nu sunt interesate de diversificare. Dar păsărici aleatoare…


A doua problemă este concepția asta care implică sex=bad, bărbad=bad, eu=femeie, adică o ființă delicată, senzuală, care e asaltată de masculi și, din când în când, cedez și fac hatârul unuia sau altuia și mă culc cu el.

No șit?! De unde și până când? La ultima informare primită, femeile făceau sex cu bărbații cu plăcere cel puțin egală cu cea masculină, ba am putea spune chiar mai mare, pentru că bărbații nu au orgasm multiplu. Deși ăia care sunt porci au orgasm 30 de minute, dar asta deja e altă discuție. Și atunci de unde vine mizeria asta cu Vaaaaaaaaaai, eu nu vin la tine, că tu vrei să mă….mhm. Păi da, vreau, și? Care ar fi problema? Te omor? Îți fac încă o gaură? Probabil că nu.

Ah și vă rog, nu îmi explicați despre femeia ca ființă superioară și cum e ea așa și pe dincolo.
Pentru că știm cu toții de ce s-au inventat cratițele.