Un fel de medalion, dintr-un mușchiuleț delicios, desigur de porc, cu o garnitură dintr-un amestec chinezesc. Iar ăsta e un preludiu pentru un viitor site delicios, despre care o să auziți primii, dealtfel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

33 comentarii Adaugă comentariu

  1. Yumiiieeeee

    Da ce e cu tastatura aia 🙂

  2. #3

    mananci la calculator? sau ti-ai adus calculatorul si iphone-ul la bucatarie, sa arate bine poza? 🙂

  3. #4

    mama ce foame m-a luat.cred ca o sa dau o fuga prin afi la kfc.

  4. #5

    In ce consta amestecul chinezesc? Pare delicios.

    • #6

      raluca, exact asa se numeste, amestec chinezesc si se cumpara din cora, de la congelate. are nu stiu ce muguri de ceva, extrem de deliciosi

  5. pofta buna n-a zis nimeni. ce oameni bre… 🙂

    off-topic: cred ca am ratat momentul sau ceva, ce versiune e iMac-ul tau, cea cu GeForce 9400 sau cea cu ATI Readon ?

  6. Hmm, nu se asordeaza cu tastatura dar parte foarte delicios. Pofta buna !

  7. lipseste berea cea de toate zilele din schema

  8. De fapt ai vrut doar sa arati iMacul si iPhoneul…cat ti-a dat Steve ? Cat ??? 🙂

  9. #13

    sa-ti fie de bine

  10. Jura-te c-ai facut tu muschiuletu ala! (Medalionul de orice este ceva rotund si ne-umplut)

  11. Parca e luata de pe cocalari.com poza. a fost nevoie sa iti pui si telefonu’ ca sa se vada?:)

  12. Mi-a crescut pofta de mancare de la 0 la 10. Pe o scara de la 0 la…10 :)) Voi chiar mancati bine.

  13. arata bine, pofta buna. 🙂

  14. Obs ca ai devenit fan Apple. Felicitari!:)
    Cat despre gatit, vreau si eu reteta:)

  15. #20

    Ar mere o bere…ca aia care cica am castigat-o si o astept ca pe Isus 🙂
    De porc m-am lasat, amestecu’ chinezesc e bestial mai ales cu niste sos de soia ;), dar ala thailandez e mai jmecher

    Cel mai tare medalion mancat vreodata a fost unu de caprioara de la un vanator cu rata salbatica la cuptor si carnaciori de mistret, totul stropit de un vin rosu sec…

  16. #21

    OFF: chiar trebe sa vada toata lumea ca ai aimec si aifon…

    ON: Arata foarte bine mancarea!!!

  17. #22

    Radu, singura problema ar fi ca eu am HTC Magic, nu iPhone:)))))))))))) acest articol e doar pentru connaiseuri

  18. #23

    Arhi amestecul este picant sau exista si picant ca sa stiu daca dau si eu o fuga sa-mi iau 😀

  19. spune-mi ce mananci ca sa-ti spun ….pofta buna!

  20. daca e sait cu haleu, ma inscriu si eu, am repurtat multe succesuri in bucatarie.

  21. Dintr-un tweet in altul am ajuns la postul asta. Arata foarte bine ce-ai pregatit tu acolo 😀

  22. Cu “desigur de porc” am eu o problema, dar astept cu nerabdare sa te vad gatind.

  23. bleaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh:-&

  24. la poza din avatarul de deasupra mea, intrebarea “vrei un site?” e o mare dezamagire

  25. #30

    reteta? n’avem reteta…

  26. #31

    Si cand vom auzi despre acel site ?? hai cu el mai repejor ca e nevoie .
    Va fi doar gastronomie romaneasca ??? Mie-mi place ce treaba face Adi Hadean dar sunt intereasata si de-o alternativa .

  27. #32

    si daca avea aimec si aifon ce era?
    mie mi-ar placea sa am si un aimec.

  28. arata tare bine 😀 intrebarea e ..ce telefon e ala? sau gadget daca nu e telefon 😀