– Îți voi face o ofertă pe care nu o poți refuza. Număr până la 3 și dispari. 1, 2….am mințit!

Știați că există mafia apelor minerale? Vă zic eu sigur că nu știați. Ei sunt mafia apelor minerale.

APEMIN – adica Patronatul Apelor Minerale (Borsec, Tusnad, Perla Harghitei etc) ar trebui sa fie o organizatie care sa-ti inspire incredere. Pana la urma, pe mana lor se afla apele imbuteliate de care depindem cu totii intr-o masura mai mica sau mai mare. N-ai cum sa spui ca nu bei apa imbuteliata, ca macar o data tot ai pus o apa intr-un sprit sau ai plecat la drum cu o sticla in bagaj, deci discutiile despre cum e apa plata un moft nu-si au rostul.

Aqua Carpatica a cerut să facă parte din APEMIN. Nu i s-a dat nici un răspuns. În fine, nu e nimic, fiecare organizație are dreptul să își aleagă membrii, poate nici mie nu îmi place de moaca lui jean Valvis, cel de la Aqua Carpatica, nu?

Chestia foarte funny e alta. Ministerul finanțelor a amendat AC. Ce face APEMIN? Deși nu le-au răspuns la cerere, practic nu i-au băgat în seamă, APEMIN dă un comunicat de presă în care anunță cum că AC a luat amendă de la ministerul finanțelor. ok, deci nu te interesează de mine, nu mă vrei parte din organizația ta, dar care e scopul pentru care dai astfel de comunicate de presă?

Poate ne explică domnul Mihail Ianas, Director executiv la APEMIN. Desigur, fără argumente gen ‘Patronatul Apelor Minerale din Romania, ce reuneste 17 dintre cele mai mari firme producatoare de apa minerala naturala, sustine intotdeauna initiativele care conduc la o mai buna informare a publicului, bineinteles cu respectarea legislatiei in vigoare referitoare la exploatarea, comercializarea si promovarea apelor minerale naturale.‘, că înseamnă că facem caca pe noi.