Domnul Bendeac, această capodoperă a umorului rromânesc, singurul actor din rromânia care poate imita la perfecţie un cretin, în aşa hal încât chiar îl crezi, a stat el într-o dimineaţă şi s-a gândit: Bă, dacă Huidu ăsta a fost aşa fraier încât să se ducă la munte să facă sport, în loc să stea cu mine să dezveţe târfele de meserie şi a făcut accident, ia hai să mă autopropun să îi iau locul la emisiunea aia a lui de 2 bani!

Ziş şi făcut, aşa că s-a propus repede, să nu îi ia cumva cineva ideea. Desigur, totul împachetat într-o poleială de amintiri cum mânca el cartofi cu parizer de la un hypermarket pe nume XXL, nici nu ştie dacă mai există.

Băi, cât de…neom să fii? Cum naiba să încerci să profiţi de NECAZUL GRAV al unuia pe care îl trâmbiţezi de prieten şi să încerci să te promovezi repede ca realizator de emisiuni? Cât de jos poţi să te cobori? Oare chiar crede că la cronică, una din cele mai vechi şi mai bune emisiuni din rromânia, poţi să te duci şi să îţi încrucişezi ochii, pretinzând că eşti un Fernando de la Caransebeş funny?

Sunt absolut sincer când declar că astfel, Mihai Bendeac a inventat o nouă limită de jos pentru nesimţire. De acum înainte, când o să spun de cineva că e nesimţit, o să spun că e nesimţit de 3 grade pe scara Bendeac.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.