Nu trece săptămână să nu aud despre încă o licitație Sotheby’s sau alte case de astea de fițe, unde incredibilul tablou al incredibilului pictor Cutărescu s-a vândut pentru incredibila sumă de jde milioane de euro, care este ei acolo tălică, ce valoare incredibilă. Și toată lumea e căzută într-un extaz mizer, în fața unei pânze pe care sunt trase două dungi verzi cu un cerc negru, intitulată Abisul existențial.

Iar operele alea de artă sunt niște gunoaie existențiale, care sunt folosite pentru a spăla banii diverșilor mafioți, pentru a scădea de la impozite pentru business mani, fix ce se întâmplă cu bugetele umflate ale actualelor filme de la Hollywood, că bănuiesc că nimeni nu e tâmpit să creadă că Marvel’s a costat 220 de milioane de dolari, pe bune.

Pe de altă parte, mai știți ceva de Panama Papers? Nimic? Doar că ziarista care a făcut descoperirea a fost ucisă? Nooo, nu pot să cred.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.