Iarăși s-a inflamat bula corectă a onlineului la activitatea încă unui vlogger de calitate. De data asta, un băiat cu handicap care își îndemna urmăritorii să violeze minore pentru că se îmbracă îndecent. Uau, incredibil, deci un vlogger care este petardă? Cine ar fi crezut? Nu, serios, în afară de Marian, care s-a ținut întotdeauna departe de așa ceva și a încercat să creaască exclusiv pe public adult, cu conținut curat, există vreun vlogger care să aibă măcar urmă de decență? Miky Hash umflând prezervative care să fie mestecate de toante blondine, sărmana aia de la Alba Iulia, am uitat cum o cheamă, crăcindu-se cu fleoașca la vedere, gen yoga, în timp ce urlă CE AȚI FĂCUT LA CAPACITATEEEE? Imberbi moral, cu public minor, fără o minimă responsabilitate față de nimeni, asta e surpriza?

De fapt, pentru mine surpriza este că, iarăși, începe veșnica discuție despre cum agențiile ar trebui să fie responsabile și să nu mai susțină material acest gen de manifestări pe care, în final, și le asumă. Nu ai cum să ai un produs promovat de un tip care, la rândul său, promovează violul.E ca și cum OJ Simpson ar promova adăposturi de femei bătute, nu?

Ei, iată, mintea și memoria scurtă a onlineului. Nu au trecut nici măcar 2 ani de când internetul exploda la mizeriile făcute de I|ie Bivol, alt vlogger de mare succes și anvergură. Iar agenția Coca Cola, care îl mai avusese într-o campanie, imediat după explozie, l-a mai băgat într-una, motivând că ce face IlieBivol în particular nu e treaba lor.

Așa că undeva cam pe aici se oprește responsabilitatea socială a agențiilor, a angajaților lor. Poate să scrie Hoinaru până face scurtă la degete, cât timp excelurile se fac pe bază de cifre x număr abonați, iar cei ce le fac sunt ba umoriști, ba oameni de agenție, totul va merge exact la fel, nimănui nu îi va păsa. Pentru că agențiile sunt formate, acum, din fostele Social Media Enthuziaste, care au dat din coate și au prins un salariu sau, eventual, la clienți, cum e tipa care parazitează acum la Bitdefender (împreună cu șefuțele ei) care era oripilată de limbajul îngrozitor al bloggerilor, dar când e de luat poziție reală despre problemele femeilor, e ocupată să se ascundă în spatele politicii de brand.

Dau pariu pe ce vreți voi că retardul ăsta de mai sus va avea din nou campanii, așa cum au avut toți, așa cum are Michihash, cum are Cristina Ich, cum au Ilie Bivol și tot restul de poststindarduri ai calității românești.

(Menționez că nu am urmărit nicio secundă din clipurile violatorului despre care vorbim, am suficientă mizerie în jur, care vine necerută, darămite să mi-o mai caut și eu. Iar vizualizările mele sunt importante)

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.