Ieri, reprezentanții commisiei de la Veneția au venit în românia pentru a purta discuții pe marginea legilor justiției. Au discutat, în spatele ușilor închise, cu pesediștii și cam atât, pentru că nu prea au avut cu cine altcineva să mai vorbească.

Tot ieri, președintele nostru se relaxa la hotelul Abama din Tenerife, împreună cu frumoasa sa soție, fiind într-o vizită privată prin zonele respective. Desigur, privea cu atenție tot ce se întâmpla în țară și era conectat intens la evenimente.

Este foarte trist ce se întâmplă, să știți. Există un pact de neagresiune la toate nivelurile, pact ce încearcă să țină toate sinecurile, pentru toată lumea, lăsând să se vadă, din când în când, așa zise zbateri de cinste.

Nu cred că românia a traversat, în ultimii 29 de ani, vreo perioadă mai grea și mai periculoasă pentru viitorul ei. Și, deși au mai fost momente grele, întotdeauna a existat o relativă alternativă, cineva care să încerce să preia și să lupte împotriva pesedeului.

Acum nu mai există alternativă reală și viabilă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.