Am ajuns ieri prin Carrefour la Veranda, în căutare de covorașe absorbante pentru Igor. Te usucă de bani chestiile alea, extrem de scumpe pentru niște scutece. Vă împărtășesc un secret. Păturicile absorbante pentru copii fac același lucru, la jumătate de preț. Și le găsești tot la Carrefour.

La Carrefour este Black Friday până pe 29 noiembrie, ca să fie. M-am uitat, m-am învârtit, cu adevărat, multe prețuri reduse pe bune, chiar cu exemple. Mergeți în oricare din magazinele Carrefour din București și veți găsi reduceri de genul acesta:

LED Smart Ultra HD 125 cm, 50KU6092, Samsung, redus de la 3499 lei la 2299 lei, iar ăsta e un preț senzațional, dacă aveam bani, treceam peste dorința nevesti-mii și îl luam.

Aspirator cu sac Heinner, redus de la 249 lei la 119 lei

Notebook 15.6 I3 X540LA-XX002D ASUS, redus de la 1449 la 1149 lei

Cuptor cu microunde R20DW SHARP de la 369 lei la 184 lei

La Carrefour s-a lansat, pe 4 noiembrie, aplicația Carrefour Pay. Cu ea poţi să plăteşti la casă în hipermarketuri şi marketuri, poţi obţine factură fiscală şi verificarea preţului din casa de marcat în magazin. Plata e foarte sigură, iar datele nu sunt memorate în aplicaţia Carrefour Pay, ci sunt ţinute în siguranţă de Romcard, procesatorul de plăţi. Toate datele sunt securizate si criptate.

Mie îmi este extrem de utilă, pentru că am des nevoie de factură, iar faptul că pot scoate factura rapid, direct din aplicație, fără să mă mai duc să stau la coadă mă ajută mult.
Găsiți mai multe detalii despre aplicație pe pagina sa proprie, carrefour.ro/pay sau o puteți descărca direct pe iPhone sau pe orice Android