Sarbatorile de iarna sunt aproape. Nasterea mantuitorului nostru, domnul Iisus Hristos este aproape. Sa cinstim cum se cuvine acest moment, si sa ne gandim la semenii nostri mai neajutorati. Haideti sa strangem haine, papusi, biberoane, chiloti, mancare, apa, turta dulce, acadele si sa le oferim lor, celor care nu au fost atat de favorizati de soarta.
Nu vi se face scarba cand auziti cele de mai sus? La televzor, in presa, pe bloguri, care mai de care isi face publicitate clamand dragostea de semeni, de copii din orfelinate, de femei batute, de barbati sodomizati, in fine, de orice ar putea atrage atentia publicului.
Voi astia atat de indurerati de soarta lor, in restul anului ce faceti? 350 de zile pe an, ajutati vreun batran care moare de foame in casa pentru ca nu poate sa isi faca de mancare? Ii dati un pahar de apa? Oferiti un leu baiatului jerpelit de la semafor care sta flamand si inghetat, sperand sa stranga suficienti bani cat sa nu ia bataie seara de la sponsorul lui? Treceti strada vreun batran, sau il injurati la trecerea de pietoni ca se misca greu, de la volanul masinii voastre straine, cu climatizare?
La fel va comportati si incepand cu 16 decembrie. Numai atunci va aduceti aminte de eroii morti in revolutie, ca sa puteti voi sa injurati pe blog. In rest, sunt doar niste cretini care s-au lasat impuscati.
De ce sunteti ipocriti, voi romanilor? Credeti ca daca vi se incalzeste voua inima si va simtiti mai buni pe final de an, inseamna ca faceti viata mai frumoasa celor defavorizati?
DAR IN RESTUL ANULUI, LA ACEI OAMENI CINE SE GANDESTE?