Ludovic Orban și-a prezentat, miercuri, moțiunea în fața colegilor din organizația PNL Galați. Acesta le-a transmis liberalilor gălățeni că el apără doctrina națională, patriotică, creștină, valori „adorate” de o mare parte dintre români, și că nu se va bate pentru „15-17% din publicul modern, progresist”.

De când mă știu nu îl suport pe politrucul ăsta indecent, pata indolentă de pe obrazul plin de mehlem al politicii românești. Am crezut că, atunci când a dat peste copilul ăla pe trecerea de pietoni, o să dispară de pe scena politică, dar, dimpotrivă, a inventat mutatul zebrei și alte trucuri indecente. Și iată-l acum, salvator al româniei patriotice și creștine.

Între timp, cu ce se ocupă doamna Turcan, colega sa de partid, cea despre care Ludovic spunea că a netezit covoarele sub biroul lui Stolojan?

Ministerul Muncii va implementa în următorii 3 ani un sistem IT care să permită interacțiunea online a cetățeanului cu ministerul și cu instituțiile aflate în subordine, coordonare sau autoritate, proiect de investiții adoptat miercuri în ședința de Guvern. Proiectul de investiții are o valoare totală de peste 133,1 milioane de lei (peste 27 milioane de euro), 85% din sumă provenind din fonduri externe nerambursabile, iar restul de la bugetul de stat, a anunțat ministerul.

“Practic, printr-un singur punct de contact – portalul MMPS, se va asigura: depunerea on-line a cererilor de beneficii și de servicii sociale, posibilitatea de consultare on-line a dosarelor de către orice cetațean sau întreprindere, precum și posibilitatea constituirii dosarelor electronice ale beneficiarilor de servicii sociale și, implicit, optimizarea și modernizarea activității asistenților sociali, prin implementarea unui modul de management de caz, care va permite și introducerea datelor prin terminale mobile (ex. pentru ancheta socială).”, se arată în comunicatul Ministerului Muncii.

Practic, încă un tun tip e-romania, de doar 27 de milioane de euro, bani de coșniță, să fie acolo. Ca să facă un site unde șomerii să depună acte. E bine să fii la guvernare în românia.
e-românia.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.