Și, iată, avem, în sfârșit sau din păcate, probabil ultima reducere de WIndows pe anul 2021. Mult a fost, puțin a rămas, ducă-se, măcar cu ceva de calitate să rămânem de la prietenii noștri de la GoDeal24.com

Ultima versiune de Office: Office 2021

Microsoft Office 2021 este ultima versiune din categoria Office suite lansată cu Windows 11. Dacă ești în căutarea unor moduri de  a-ți crește productivitatea cu ajutorul ultimelor tehnologii, acesta este unul din ele. Și poți primi și un Windows 10/11 gratuit.

Mai multe versiuni, în funcție de nevoile tale

Grăbește-te cât mai ține! 50% reducere la  Windows

Dacă vrei doar Windows 10/11, poți primi o reducere de 50% direct, fără compromisuri. Trebuie doar să alegi din ofertele de mai jos și să adaugi cuponul: SGO50

Hai și golește rafturile! 62% reducere la și mai multe produse

Reducerile se aplică și la alte produse  Microsoft, cu cuponul SGO62 

 Tools pentru PC-ul tău cu Windows

Mai multe computer tools care, la fel, te ajută la productivitate.

Nu uitați, întâi descărcați versiunile originale, după care le activați cu codurile primite pe email. Codurile se instalează, de preferință, pe variante curate de windows.

Windows 10 Pro – [Download Link]

Microsoft Office 2016 Professional Plus – [Download Link]

Microsoft Office 2019 Professional Plus – [Download Link]

Cheile se livrează rapid pe email (verificați folderul de spam sau, dacă aveți gmail, folderul promoții). Dacă aveți email principal care folosește listă RBL, folosiți altceva, e posibil să nu nu vă ajungă mailul. Nu folosiți email de firmă, codul nu va ajunge la voi, va fi reținut de filtrele de spam, ca să nu avem vorbe.
Da, sunt perfect legale.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.