Ce ai putea să îi cumperi, de black friday, omului care are totul? E întrebarea pe care mi-o puneam de fiecare dată când mergeam în vizită pe la vreun prieten cu bani, de zi de naștere sau ceva. Ce să îi cumperi omului care are totul?

Iată, anii au trecut și am început să mă simt și eu în postura aceasta și îi înțeleg pe cei ce vin în vizită pe la mine cu o sticlă de ceva. Dacă tot nu știu ce să ia, măcar să cumpere ceva generic, de care s-ar bucura oricine, nu?

Well, generic, de ziua reducerilor, mi-am cumpărat încă o tigaie grill, pentru că pe prima am cam dat-o de gard, prin diverse experimente flambante si flamboaiante. Și a ajuns să arate așa.

Tefalul ăsta Simple Cook este una din cele mai mișto tigăi pe care o puteți avea în casă. Complet deaderent, cu clasicul termosignal, face niște griluri simple și rapide pentru casă, atunci când te-ai săturat de tot felul de aparate șmechere, care îți umplu bucătăria și nu fac decât să te încurce, la un moment dat.

Iar pentru mâine am pregătite niște capace de vițel, luate de la Cuțitul de Aur, abia aștept să îi inaugurez adâncimile cu niște carne de calitate. Țineți aproape, revin cu detalii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.