Mi-am luat Ring Doorview Cam. Ușor degeaba, așa cum spune și titlul. Și ce fericit eram că, în sfârșit, am reușit să mă decid rapid, ba i-am ascultat pe unii din băieții mai deșteptăței de aici și am plătit transport mai scump și a ajuns extrem de rapid. Și ce fericit eram când l-am desfăcut…
Citește mai jos de ce nu am mai fost atât de fericit!

Practic, în cel mai pur stil ghinionistic, ușa mea e mai groasă cu 5 mm decât limita de montare a aparatului. Pur și simplu nu îl pot monta decât cu superglue sau să găsesc o extensie de vizor care să se potrivească pe pasul filetului de la ring, capul de vizor al ușii mele având aceași dimensiune la grosime, dar un pas complet diferit.

Da, îl vând cu 600 de lei cuiva care are ușa subțire. Nu, nu îl dau cadou nici mort, îl îngrop cu mine fmm de sonerie. Sau poate găsesc extensia aia, ar trebui să fie ceva de genul ăsta, dar pe un schelet metalic extrem de subțire, altfel nu intră în ușă.

Anyway, probabil merge minunat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.