Pentru că se apropie Marea Noapte dintre Ani și pentru că eu nici măcar cadou de ziua mea nu mi-am luat, deși tot anul mi-am împărțit forțele în toate direcțiile, am început să analizez ideea de a-mi schimba telefonul, care stă să împlinească vreo 3 ani de când îl am, cred. Nu s-a întâmplat ceva, doar mi se pare că s-a uzat moral în ochii mei, a început să mă plictisească, am nevoie de ceva de care să am grijă, să îmi sară inimioara din piept când să întâmplă ceva, nu să mă uit cu interes dacă îmi scapă din mână pe gresie, sperând că s-a spart și îi pot spune nevesti-mii că asta e, acum sunt forțat să îl schimb.

Mă gândesc că, acum, aș putea alege iPhone 14 Pro, măcar pentru ideea de a putea da like pe reddit folosind mâna dreapta, gen să îmi ajungă peste tot.
Am prieteni care și-au luat, în ultima perioadă, mai ales cu sfârșitul de an, pentru ei sau cadouri pentru doamnele din viața lor.

Sunt mulțumiți, se pare că sunt îmbunătățiri masive din punct de vedere baterie, iar fotografiile, mai ales cele cu lumină slabă, sunt la nivel profesional.
Sunt curios dacă v-ați luat, dacă sunteți mulțumiți, dacă mi-l recomandați.
Nu de alta, dar să pot arăta acasă, uite iubito, ce zic oamenii de pe internet, este cea mai bună alegere pe care aș putea-o face!

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.