Avertisment pentru românii aflați pe litoralul bulgăresc. Potrivit MAE, există „riscul ridicat ” ca apa Mării Negre să fie contaminată cu virusul hepatic A.

La ce nivel al josniciei ajunge lupta asta pentru turiști.
Nu avem cum să ne ținem propriii cetățeni în țară, pentru că tot ce înseamnă turism la marea neagră înseamnă jaf și cotropire? Ne-am bătut joc, ca politicieni, de litoral, timp de 20 de ani, încercând să facem doar șmenuri de îmbogățire rapidă?

Nu e nimic, lansăm avertisment oficial că e pericol de hepatita A. Câți or cădea, sunt buni, impozite pentru statul român. Lasă, că nu au nevoie de mai mult, nu au nevoie de servicii mai bune sau de respect.

Puțin mai încolo vom începe să aflăm despre românii jefuiți în pacărcările hotelurilor, despre polițiștii bulgari care te opresc doar pentru că ai număr de românia și nu scapi până nu dai șpagă și despre toate celelalte lucruri cu care noi aproape ne mândrim când le facem.

Între timp, eu am rezervare în Bulgaria pentru un mic concediu.
Știu, sunt un inconștient. Dacă doamne ferește iau hepatita A din apa mării negre?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.