Știți ce ne lipsește nouă, în acest moment, într-o piață de plăți relativ dezvoltată?
O aplicație care să funcționeze precum cardurile revolut, dezvoltată de un procesator de plăți românesc, cu acces la băncile românești, aplicație care să fie mercantizată puternic în comunitățile tinere, centre universitare, corporații, cu oameni activi și care nu au timp de tot felul de comicării bancare.

Adică o aplicație simplă care să poată trimite instant bani către un user sau număr de telefon, fără stress, fuss și care să nu te lege exclusiv de o bancă, gen Descarcă George, că George face asta (nu știu dacă o face, am zis primul nume la întâmplare)

În state există Venmo, susținut de Paypal, care este extrem, extrem de răspândit printre tineri, iar plățile între oameni sunt rapide, instant și fără niciun fel de stres.

Mă gândeam la asta atunci când am scos Patreon de pe site, pentru că e greoi, cere cont, bancă, ia comisioane mari, intenționând să pun în loc Revolut. Doar că Revolut nu are un sistem chiar util pentru online sau încă nu am găsit eu cu Vali o metodă de a-l implementa și să meargă simplu și repede.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.