As usual, guvernul a închis tot ce înseamnă cultură, pentru că, se știe, cultura e prima care e băgată la dubă, nu patronul de la Nuba, care face petreceri cu hore de sute de oameni, plătește amendă cât o consumație modică la o masă și merge mai departe.

Mie îmi place că oamenii de cultură sunt prinși în paradigma NE-AU ÎNCHIS TEATRELE! NE-AU ÎNCHIS OPERA!! Dar nu au vreosoluție, nu vin cu o soluție, nu îi interesează o soluție alternativă, ei vor să le dea drumul fix la fel și să nu se schimbe nimic.

Acest lucru nu se va întâmpla curând, să știți. Virusul nu pleacă, virusul este foarte agresiv, imunitatea de turmă nu se obține iar tratamentele vor veni în românia ultimele și, as usual, se vor da doar celor care și le permit. Așa că trebuie să vă gândiți toți cei care suferiți în mod direct de închiderea unităților respective, la alternative lucrative.

Se iau 2-3 camere, un sistem de lumini și sonorizare și se înregistrează piesa de teatru, concertul sau ce aveți voi acolo, după care se vinde accesul la el pe o platformă de streaming cu bani. La un preț mai mic, evident, dar, în loc de 300 de oameni, dacă sunteți cu adevărat valoroși, puteți avea 30 000 de oameni.

Știu, asta presupune muncă, învățat lucruri noi, marketing, promovare alternativă și, în general, orice altceva decât stat pe coadă și plâns că guvernul nu ne dă nimic.

Zic și eu, e o idee.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.