S-a rezolvat problema, după ce am înjurat de toți dumnezeii Lenovo și sistemul lor tâmpit de update.
Pentru cine nu știe, Lenovo oferă o chestie numită Lenovo System Bridge, chestie care te ajută să faci update la drivere direct din browser.

Sună bine, nu?
Sună pe dracu. Pentru că toată șmecheria ține până la primul driver unde e necesar un restart, restart pe care și-l dă fără preget. Iar la revenire, nu se mai întoarce pe situl lenovo, să continue update-ul. Nu mai face nimic. Și dacă vrei să te duci din nou să o faci, nu poți, pentru că sistemul e făcut doar în pașii 1. instalezi LSB 2. Instalează drivere. Dacă ai deja LSB instalat, te scoate din pagină și atât.

Soluția pentru mine a fost să revin la build-ul anterior și să îmi promit că mai fac update la mizerii de astea la următorul ransomware sau stuxnet.

Revenind.
Azi a fost una din puținele zile în care chiar m-am enervat de la chestia asta și, dacă eram acasă, cred că îmi căutam un linux să testez.

Doar că, ultima oară când am pus eu un linux, era o Fedora care venea pe 5 CD-uri.
Ce linuxuri mai sunt, la modul User friendly, interfata normala si smooth, să nu trebuiască să caut 3 zile pe forumuri cum să văd un film sau cum să instalez un Plex?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.