Mă hlizeam ieri seară la unul din posturile de pe facebook ale lui Mariciu, legat de zborul ilegal cu drona al unui tip, pe la arcul de triumf.
Dar să nu ne grăbim. Zilele astea este nebunie pe internet, ieri au fost inclusiv demonstrații pe la Universitate, legate de amnistii, grațieri, în fine, programul politic al PSD.

Absolut toți cei pe care îi văd pe bloguri și rețele sociale au avut o părere, au protestat împotriva acestui abuz, au înjurat #muiepsd, dragnea, grindeanu, abuzuri, încălcări grosolane ale legii.

DUPĂ CAAAAARE, toți comentatorii de la postul lui Mariciu îi caută scuze tipului cu drona, chemat să dea explicații la autoritatea aeronautică. Că nu știa, că poate nu e lege, că la urma urmei, cum demonstrează ei că e drona lui și tot așa.

Pentru că, nu-i așa, legea este doar pentru votanții PSD, care trebuie să o respecte la sânge. Noi suntem tineri tehnocrați, nu e mare lucru când o mai încălcăm, important e să o respecte talpa țării.

Cumva tristuț.

Pentru cine nu știe, legislație pentru drone este extrem de bine pusă la punct în românia, doar că românii aleg să nu le pese.

Dacă aveți dronă de peste 500g, poate vă interesează.