Andreas Treichl

Ministrul de Externe, Lazăr Comănescu, afirmă că “potențialele consecințe asupra economiei României” ale aplicării legii dării în plată au fost subiect de discuții cu reprezentanții altor țări. Ministrul confirmă astfel, într-un limbaj diplomatic, informația potrivit căreia ambasadori ai statelor cu bănci importante reprezentate la București au avertizat autoritățile că România va avea de suferit pe plan european dacă aplică legea.

Știți, desigur, cine, nu? Austria, cei care au luat BCR-ul în niște condiții, pe care după aceea pur și simplu nu a mai vrut să le respecte, că așa a vrut șeful băncii, iar SIF-urile s-au făcut preș la picioarele lor. Sau Franța, care are gunoiul numit BRD, probabil cea mai incompetentă și mai retrogradă bancă din românia.

Profiturile de 1 miliard de euro pe an nu se mai fac, prin urmare hai să ne cumpărăm niște ambasadori, să îi punem să amenințe bananierii ăia cu repercusiuni, că poate sigur merge. Coroborat cu un parlament complet corupt, un președinte incompetent și profund rupt de realitate, cetățenii țării sunt din ce în ce mai furați și oprimați, fără jenă și fără scuze.

Prin urmare, e perfect probabil ca această lege să devină istorie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.