Ziua de ieri a început magnific, din punctul meu de vedere. Cu o seară înainte adormisem pe la 22 și un pic, exact ora pe care mi-o doream pentru un somn relaxat. M-am trezit la 6, în ritmul alert al zilei pantelimoneze, cu oameni plecând la muncă, blocuri în construcție și câini lătrând. Am băut un ness Jacobs cu mult lapte, fiind singur acasă, fuck intoleranța la lactoză, am scris chestii, am fost prin oraș, am jucat o bilă cu Ovidiu, totul minunat.

Doar că a venit seara și somn…oha. Se face 22, nimic. Hai să mă uit la un reality show cu pescari de ton pe netflix. 23, 24, 01, somnul era ca George, nu mai venea nici de-al dracului. Și așa am stat toată noaptea pe insomnie, am adormit pe la 8 dimineața, m-am trezit la 11.35, montau interfon vecinei și băgaseră bormașina. După care am văzut asta:

Deci practic nu am dormit din cauză de lună plină. Trecem peste gluma inerentă cu Luna și ajungem la întrebarea reală, oare chiar e posibil să nu fi dormit din cauza ciclului lunar? (gluma 2 checked) A mai pățit-o cineva?