Am citit dimineață un articol despre Netflix și despre cum managerii actuali sunt de un idiotism desăvârșit, tranformând rețeaua într-o porcărie de filme woke, cu niște reguli foarte clare:

– Un alb este ÎNTOTDEAUNA personajul negativ.
– Un negru salvează situația și demonstrează ce om superior e, cu principii morale superioare.
– Homosexualul este cel ce îi aduce pe cei din jur cu picioarele pe pământ și cel spre care se îndrreaptă toată lumea după sfaturi.
– Femeile sunt, fără excepție, puternice, decisive și, dacă cumva, la început, nu sunt puternice și decisive, de-a lungul filmului devin, pentru că înțeleg că doar ele pot aduce schimbarea în ele.
– Tatăl din film este un tăntălău, care nu înțelege nimic din ce se întâmplă și e bun doar pentru rolul negrului dinainte de generația woke, adică comic relief. Ăla care spune Shiet, Fuck și Damn, that shit’s whack!

– Mama este cea care susține financiar familia
– Copiii sunt o marfă sexuală pentru scenariști, sunt vânduți fără jenă sau remușcări.

Ca intermezzo, am văzut Willow. Pe lângă că în 8 episoade au înghesuit deja 2 cupluri gay, a apărut și trifecta tuturor filmelor woke. Negresa albino pistruiată și roșcată. BADUMTSS, nu ai cum egala asta. În rest, un serial de 2 lei, nu recomand.

Ideea era că Netflix anulează seriale pe bandă rulantă, având impresia că oamenii au Netflix ca să urmărească filme ca la cinematograf, cum au ieșit, toți să se înghesuie să le vadă, să le zică și prietenilor etc. Doar că oamenii plătesc Netflix pentru a urmări filme când vor ei, nu când îi presează rețeaua. Așa că managerii anulează seriale lăsate în cliffhangers, precum 1899, spectatorii, sătui să vadă seriale care nu au o finalitate, nu se mai uită deloc la ele, așteptând ca serialele să fie finalizate, ceea ce duce la o rată și mai mare de anulare a lor. O spirală a multiculturalității woke, care se va termina nu știu unde.

Altfel, gunoaie precum Velma primesc sezonul doi by default, deja sunt niște mizerii rasiste, fără talent și fără orizont.

Dar aseară a ieșit The Last of Us. Trecând peste faptul că Bella Ramsey e urâtă cu crăci, o preferam pe Elliot Page de 1000 de ori, filmul este o bijuterie. Nu, nu am jucat jocul, cred că fii-miu s-a băgat prin el, dar nici nu mă interesează, povestea este foarte bine spusă, Pedro Pascal este un late blooming badass, a apărut și Anna Torv, direct din Fringe, serios, nu știu cum o să am răbdare să tot apară episoade.

Și dacă nu o să îi facă minim încă un sezon, cred că studiourile HBO o să fie asaltate precum capitoliul. Dar nu îmi fac griji, dacă o să continue cum a început, se vor bate studiourile pentru dreptul de a continua.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.