Nu știu câți dintre voi au văzut episodul 3 din The last of Us, dar dacă nu ai simțit măcar o urmă de lacrimă în colțul ochiul sau un nod în gât, nu ești om. Și cu asta s-a demonstrat că poți spune o poveste de dragoste a doi bărbați gay și povestea să fie perfect integrată, să empatizezi cu ei și să îți plângă inima alături de ei, până la capăt. Nimic forțat, nimic woke, nicio oboseală clasică. Absolut minunat. Iar Nick Offerman este un actor incredibil, eu îl credeam capabil doar de roluri din seriale de alea cu umor pe care nu îl sufăr, tip Park and Recreations. Dar nu. O profunzime a rolului, o transpunere impecabilă a personajului, un actor complet.

Ce voiam să zic, de fapt, este că mai e un serial, Mayfair Witches, cu Alexandra Daddario. Pe Alexandra Daddario o știm cu toți, nu e nevoie să mai spunem de ce ne uităm la filmele cu ea, pe lângă talent, are acei ochi care te fac să te pierzi.

Mayfair Witches e un serial decențel, care începe un pic cam greuț și cam căznit, dar premiza e bună și are mari șanse să se dezvolte spre bine, ca să nu îl anuleze AMC-ul, pe motiv că nu s-au uitat suficient de mulți la sânii Alexandrei. Pardon, ochii.

Ei, știți ce are Mayfair Witches? Varianta pentru proști, bă. Are rezumat. Să mor. La finalul filmului, după generic, apare o tanti cu freza făcută cu drujba și timp de aproximativ 6 minute, explică ce s-a întâmplat în film la fiecare faza importantă. Fix rezumatele alea pe care le citeam când nu aveam chef de citit cartea obligatorie la școală, dar știam că ne ascultă. Practic, dacă nu vrei să vezi filmul, dar cercul tău de prieteni îl comentează, te uiți la rezumat și esti pe felie ca Adi Ilie.

Nu credeam că vreodată ajungem aici.
Dar iată…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.