Nu luăm în seamă the obvious, rata divorțurilor la cuplurile homosexuale, pentru că e ceva normal și deloc de râs, oamenii trec prin lucruri noi și încearcă să și le explice și să și le adapteze vieții normale.

E trist că, practic, una din 2 căsnicii se încheie cu divorț. Bine, nu știu rata din țările europene, asta este din US plus Canada, dar, mă gândesc că sunt similare, internetul reușește să uniformizeze destul de bine obiceiurile și nevoile umane.

Oamenii divorțează pentru că nu se cunosc suficient înainte de a face acest pas. Și faptul că divorțul este foarte ușor, în situațiile când nu există conflicte legate de bunuri materiale sau neînțelegeri asupra copiilor, a transformat instituția căsniciei într-un trial and error reality show.

Și nu ar fi nimic rău, sunt foarte ok cu oficializarea relațiilor, pentru că altfel ajungi și muncești ca prostul (sau ca proasta, deși mai rar) și, când partenerul își descoperă nevoi noi sau, cum apare pe tik tok, i outgrown him și sunt o ființă superioară, cu nevoi superioare, rămâi ca prostul fără nimic.

Problema e că actul căsătoriei, în sine, aduce o stare de relaxare globală în relație și așa apar copiii. Și, când doamna îl outgrowează pe fraier, îi outgrowează și pe copiii rezultați, care nu au nicio vină, în afară de a fi ghinioniștii din ovului respectivei, la momentul T0.

E păcat de copii, vă spun. Doar faptul că îi faceți să sufere contează acolo. În rest, orice cretinătate faceți, e treaba voastră, fiți sănătoși. Dar copiii ajung nevinovați în mijlocul problmelor voastre de creștere intelectuală.

Așa că nu vă mai căsătoriți după primul act sexual împreună, în care constantați că ea nu e fff largă și el nu e fff mic, ci totul e mediu și mediocru, așa cum a lăsat Allah. Lăsați-vă timp să vă cunoașteți puțin. Să aflați cum arată și omul de dincolo de aparențele pe care și le creează pentru a reuși copulația. Să îi vedeți și părțile negative și să îi cântăriți și reacțiile nestudiate.

Aproximez că un timp necesar și suficient este minim atunci când puteți să faceți number 2 împreună cu el în baie. Asta înseamnă că ați trecut peste suficiente, flatulențe și restul și aveți suficientă relaxare în preajma lui/ei. Sigur, e doar o evaluare empirică, bazată pe evenimente evaluabile și comune tuturor.

Poate pentru voi e altceva. Dar concluzia e unică. Nu vă băgați în căsnicii fără să vă cunoașteți suficient. Nu există dragoste la prima vedere, e doar o minciună făcută să vândă chestii.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.