Da, s-a lansat încă o copie după HTC One inițial, care arată la fel, dar e din metal și are camera mai bună.

S-a cam terminat cursa înarmărilor la telefoane și, din păcate, deja nu mai interesează pe nimeni toate ghidușiile astea în plus, gen 15 megapixeli în loc de 13 sau îl facem auriu și îi zicem high end.

Pentru că toți, dar absolut toți, așteptăm o altă baterie la telefoane. Una care să nu mă țină doar câteva ore, dacă folosesc telefonul ca obiect al muncii, nu doar fițe de mall, uite ce telefon mare am eu.

VREM BATERIE! ÎNȚELEGEȚI? VREM BATERIE CARE SĂ ȚINĂ MAI MULT, NU MEGAPIXELI PE UN SENZOR CÂT UNGHIA DE BEBELUȘ!

Răspuns oficial HTC la problema bateriei

Salut,

Domnule, mulțumim pentru articol. Modelul HTC One (M7) al anului 2013 este optimizat pentru un consum de energie foarte scăzut. Noul dispozitiv vine cu o baterie care are o durată de viață cu 40% mai mare. Modul clasic de economisire a energie oferă timpi suplimentari de funcționare, iar modul extrem de economisire a energiei permite o nouă extindere a autonomiei. Încărcată la maxim, bateria va oferi putere de funcționare pentru 14 zile, timp în care pot fi preluate apeluri, mesaje text și e-mail-uri. Modul de economisire a energiei poate fi activat manual sau automat și furnizează timpi adiționali de stand-by – 60 ore în plus pentru baterie încărcată în proporție de 20%, 30 ore în plus pentru baterie 10%, 15 ore în plus pentru 5% baterie, funcție care scapă utilizatorii de stresul de a rămâne fără baterie la telefon.

tjae0vi94ep073cpwoqa

unnamed

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.