Momentan încă sunut mahmur după lansarea Zonga de aseară. Dar din fericire nu am fost chiar beat, nu am brutalizat pe nimeni, nu am făcut prostii, totul e clar și luminos.

Ca idee, AIA E DE LA ALICE COOPER, NU K.I.S.S, ffs.

Ca de obicei, pozele mele sunt magnifice, deci vă rog, fără comentarii :mrgreen:

Foto: best m.i.l.f

27 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Dar in prima poza, decorul arata de parca ai fi luat masa in beci.

  0

 2. subscriu, decor scary, dar prezentarea ta f faina

  0

 3. Raven Reloaded :)))

  0

 4. Manafu si la costum are sapca! Circ. :))

  0

 5. Chiar era infricosator (decorul zic), iar Arhi initial am crezut ca-i costumat în Dracula.

  0

 6. Eu am zis Dimmu Borgir sau 3 Sud-Est. Trebuie să recunosc, jumătatea m-a bătut, când ţi-a văzut prima oară pozele mi-a şi spus „se pare că-i place Alice Cooper”. Mdeah, Mihaela-Eu 1-0 :))

  0

 7. #11

  Sunt curios cat o sa coste abonamentele la Zonga. Suna foarte tentant. Un fel de Netflix pentru muzica. Abia astept versiunea finala.

  0

 8. Ce aveai la gât ? Ceva senzor de perimetru ???

  0

 9. #13

  Astia de la Zonga zic ca au 5840 de artisti. Dar la index nu sunt decat vre-o 500. Unde s-au ascuns restul (in afara de Vali Vijelie care face cat 200)? Si graficul ala e cam cidat… de la 2500 de artisti cu 931 de ore de muzica au sarit la 5300 si 947 de ore de muzica.

  0

 10. #14

  pai au 6000 de artisti dar 200 de melodii…la statistici se poate vedea ca 80% din artisti au 0 melodii…au investit mai mult timp in party decat in site =))

  0

 11. Asa am fost si eu facuta la ochi anu’ trecut la concertu’ lu’ bunicu’ Alice. 😀

  Si am speriat copiii. Nu glumesc, in parc am trecut pe langa doua tipe cu copchii mici si am auzit-o pe fetita spunand: „mami, mi-e frica!” 😆 👿

  0

 12. Arhi, conform titlului aș fi vrut să te văd într-o poză cu zeamă de varză pe masă…. Sau ești la capitolul „cui pe cui scoate „?!

  0

 13. Interesant. Sunt curios in ce consta publicitatea pe siteul lor. In prima poza parca esti la un festival gotic. Te prinde bine.

  0

 14. Te invit la noi la un concert, da exact așa :D:X

  0

 15. #19

  asta este afacere in caz ca intervine ACTA

  0

 16. #20

  N-au Marius Ţeicu. Dar e beta inca…

  0

 17. Marius Teicu? 😀

  0

 18. #22

  n-am sa inteleg niciodata pe astia de merg la „petreceri” sa stea toata ziua cu smart phone-ul in mana. daca au altceva mai bun de facut sau locuri mai bune de vazut la ce cacat mai merg la aceste „show-uri”. me don’t get it.

  0

  • #23

   Strict despre acest eveniment: Daca te uitai mai bine despre ce e vorba, ai fi vazut ca este vorba despre lansarea unui serviciu disponibil si pe smartphone (Android, iOS). Oamenii ai a poate incercau serviciul…

   0

 19. #24

  M-am jucat astazi cu zonga, este un fel de romanian Spotify 🙂 pentru un beta este chiar ok!

  0

 20. @arhi pe mine nu m-au convins cu lista de muzicieni afisata. poate dupa ce o mai creste cu ceva ascultabil. sa ma fac inteles:
  – C.Biju
  – gabi stanciu
  – octavian francezu
  – baboi si kondiu
  – vali roman
  – vali serban
  – vali vijelie
  pina aici e de-un mare fel, muzica de taxi / tramvai / nunta in cort / cumetrie / paranghelie

  tari de tot tre’ sa fie „A Female vocal Group from the Village of Beli Iskar (0 albume, 21 melodii)” adica in traducere 21 de piese cintate de niste femei din satul coviltir de linga draganesti vlasca.

  eroinele listei cu muzicieni:
  – la ce dracu’ cinta nicoleta luciu? www.zonga.ro/artist/nicoleta-luciu
  – dar nadia comaneci? www.zonga.ro/artist/nadia-comaneci
  – dar oana cuzino? www.zonga.ro/artist/oana-cuzino

  restul din lista aia, in marea lor majoritate, sint chestii de umplutura, nu ceva care sa ma faca sa dau pe luna oricit, fie si doi eurocenti. sau hai, as da doar de curiozitate sa o ascult pe nadia comaneci cintind la spagat pe bara fixa.

  0

 21. Mare lansare mare si cu Zonga … totul finantat de o firma care nu are profit din 2007 … da fiind ei baieti buni tot aduc bani de acasa … ca doar impozitele la stat sunt pentru fraieresteni.

  0

 22. #27

  Nu au ce mozuica vreau eu, am cautata 4 formatii pe care le ascult ….nica.
  pare rau

  0