Pentru că simțeam o urmă de plictis și durere în falcă, mi-am scos ieri o măsea de minte și mi-e puțin inconfortabil, am zis să mă uit și eu la lansarea Apple.
S-a început cu iPad. Incredibil, e mai rapid cu 20%, are trueton pe ecran, este cel mai bun ipad dintotdeauna, nu poți să crezi.

Ce mi s-a părut interesant, până acum, este un app de traducere instantanee din noul iOS 15. E un tool util, dacă și funcționează.
Vă spun sincer, e fucking boring.

Apple Waatch seria 7 e identic cu 6 și cam atât. Desigur, e cel mai bun Apple Watch dintotdeauna. Identic. Aceeași baterie mizerabilă.

iPhone 13. Nimic deosebit, arată la fel, niste tweks pe sub fustițe și anunțuri despre aluminiul reciclat și cam atât. Pur și simplu nu am motivație pentru a renunța la 11 MaxProul meu.. Glumițe de astea cu UP TO 2 HOURS INCREASED BATTERY LIFE pentru că procesor am fumat noi demult.

Așa cum spunea un vag amic, dacă era Steve Jobs la conducere, întâi îi bătea pe ăștia, după care îi concedia pe toți și lua compania de la zero, cu Wozniak.

Aștept cu interes ca Samsung să renunțe la ecranele rotunjite, poate trec și eu la un telefon adevărat.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.