Parcă v-am mai zis despre ultima mea măsea scoasă de o paricopitată de gen feminin, care trecuse, cel mai probabil, prin facultate, ca gâsca prin apă sau ardeleanca prin carne și nu a fost în stare să îmi omoare nervul, așa că a decis să îmi scoată măseaua, care era, altfel, perfect sănătoasă.

De atunci am evitat să mă duc să îmi scot măsele ca pe dracu, la cât m-a chinuit non paraplegica aia, deși am, sau aveam, un molar de minte extraordinar de enervant, dintr-un singur motiv. Era crescut perpendicular pe dinții de jos, din partea din spate a mandibulei și, în absolut fiecare zi, îmi mușcam obrazul pe interior din cauza lui. Noaptea în somn, fără discuție, inclusiv limba.

Eh, până la urmă mi-am făcut curaj, taci găină că te tai, m-am dus să o scot, dar în minte cu emoții ca la primul act.
Vă spun, ce înseamnă un medic care știe ce face, nu există comparație. Pur și simplu nu am simțit nimic când a scos-o, nu tu luptă în gura mea, tragere, încrâncenare, absolut nimic. Nu știu care e tehnica, dar este foarte mișto.

Recomand cu 2 mâni, medicul se numește Edmir Ballabani și îl găsiți la Evolution Dent. Acum, dacă stau și mă gândesc, e posibil să îmi fi părut că a fost așa ușor și pentru că m-am pierdut în ochii de genune ai domnișoarei Lorena, asistenta lui Edmir.

Aaaaaanyway, dacă aveți de scos măsele și vă e frică, mergeți pe răspunderea mea.
Menționez, dacă mai e nevoie, că nu e vreun post sponsorizat, mi-am plătit operațiile, e experiență personală, altfel nu mi-aș permite să vă recomand.

Doar sânii mi-i pun pe barter, dacă e.