mazare-nazist

Deci Vanghelie la răcoare, Mazăre la răcoare, Vâlcov penal, Șova cerere de arestare.

Și, marele breiching newz, la fel cu MARELE CUTREMUR de 4.7 DIN ROMÂNIA al irealității, este că însuși Horia Georgescu, președintele agenției naționale pentru integritate, cel mai cinstit și mai corect dintre traci, which come from the dacs, sau invers, a fost reținut.

Poate nu vă mai aduceți aminte de circul făcut cu Mircea Diaconu, cum acest integru om care a restituit 80 de milioane de eur pentru un teren de 2.5 milioane, l-a urmărit pe Diaconu până în parlamentul europei, clamând dreptatea pe la toate posturile tv, amenințând și șantajând în stânga și în dreapta, în încercarea de a-l arde pe cel care nu avea, de fapt, nici o vină.

În felul ăsta, nu o să mai avem clasă politică în românia, serios.
Aștept, în ordinea numerelor de pe tricou, pe domnul Băsescu și pe pe domnul Iliescu.

Fun fact.
Domnul Tăriceanu declara azi că senatorii trebuie să fie atenți cum eliberează avizele de arestare, pentru că, nu-i așa, oamenii sunt născuți liberi și nimeni nu are dreptul de a le tăia aripile, pentru simple acuzații.

Dacă nici Tăriceanu nu știe…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.