Raciturile sunt mâncarea mea preferata. Și nimeni nu îmi face în alta perioada a anului decât de Crăciun.
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.
imi place toba, dar doar daca e cu carne, eu nu mananc organe, epiderma de porc si alte chestii de astea scarboase
#3 NOU
Andreea
Credeam ca sunt singura dubioasa care nu mananca sorici/epiderma de porc =)))
URASC cu pasiune acea “delicatesa”
#4 NOU
Arhi
thank you!
#5 NOU
Thor
Sigur, e perioada cu porc, dar in restul anului mergi la Mega, la raionul cu chestii de la Angst si cere o caserola cu piftie de curcan. Mai sunt chestii misto acolo, de exemplu fasolea batuta.
Poate ca stiai, zic si eu.
#6 NOU
Arhi
o stiu, dar nu e chiar cea mai buna. e foarte iute si, in plus, e foarte tare, are o consistenta gresita
#7 NOU
strike
E semi OK aia de curcan de la mega, e cu gelatina. In schimb au bagat la un moment dat la lidl, de la aia cu ceva romanesc. Am ras-o instant si am ascuns si caserola de rusine, pana a venit doamna. Nu mai gasesc, si ma tot duc cu gandul la piftia aia si stau ca pensionarul si ma holbez, poate poate o mai fi ascunse pe vreun raft. Cred ca a fost sezonier.
#8 NOU
Vasi
E apa cu praf de gelatina+carne de curcan crescut pe bază de pastile
#9 NOU
Bob
Bună aia de la lidl, când am prins-o a doua oară în toamnă, am făcut stoc 🙂
#10 NOU
Toma Dumitru
Și la Carrefour am văzut, acum nu bag mâna în foc că fac și în altă perioadă, dar arăta chiar ok!
#11 NOU
Psionics
socru meu e cam renumit printre vecinii lui ca face coliva buna. Azi a facut una pentru un tip care si-a dorit coliva in loc de tort de ziua lui. Deci familia lui va sta la masa cu ala si va manca coliva de craciun si de ziua lui.
Beat this Bro!
#12 NOU
moash
Stii cum imparti o piftie in doua?
Pifti / pifti.
#13 NOU
Ionut P
Raci/Tura
#14 NOU
Radu-Mihai
Eu ti-am mai zis sa te muti in Oradea, dar nu m-ai bagat in seama asa ca-ti dau inca un motiv: maica-mea imi face “cocioane” de cate ori vreau. Anul asta a facut de vreo 5 ori si, acum, inca o data. 😀 Daca vii, iti promit c-o sa mananci mai des. 😉
#15 NOU
Dumitrelu
Maicuta, cat de Pornhub-ish suna asta: “maica-mea imi face „cocioane” de cate ori vreau”
Ce iti face ma???
#16 NOU
Radu-Mihai
“Racituri” aka piftie. 😀 😀 😀
#17 NOU
alex
Dumitrelu, s-a trezit miticul din tine? Am un singur cuvant pentru tine: “regionalisme”. Get over it. Cand o sa folosesti “doar”, ” numai” si “decat” cum trebuie mai vorbim.
#18 NOU
Liviu
La socrii in Moldova racitura se mănâncă tot timpul anului. Mai de găină, mai de porc, cum ai norocul. Acasă, în Ardeal, doar de boboteaza vad răcituri, cred că de aia vine și popa cu crucea.
#19 NOU
Mihai
i see that you are a man of culture as well :))
#20 NOU
Perkele
Răcitură adevărată e doar aia de cocoș sau găina, aia de porc nu se face la ai mei in Bucovina
#21 NOU
Arhi
da ma, inventatorii gaurii din covrig. si e de curcan ce vezi, nu de porc. sa ii zici ma-sii lui ion creanga ca nu se face racitura de porc. stii tu, aia de inchega apa cu 2 picioare de porc
#22 NOU
alex
@Arhi, ma-sa lui I.C. era din Neamt, care nu conteaza in marea schema a bucatariei universale. In Bucovina s-au inventat produsele traditionale. Si eu, de cate ori incep un bol cu racituri si constat ca sunt de porc, mor putin pe dinauntru.
#23 NOU
Arhi
eu nu mananc de porc din cauza ca mi e scarba de chestiile alea din care sunt facute
#24 NOU
StefanT.
“închega apa numai cu două picioare de vacă”
#25 NOU
Psionics
Cocioane-piftie
din maghiarul Kocsonya care se citeste Co-cio-nioa.
Cocioane din caparaua?
#26 NOU
alex
Kocsyoanele adevarate se fragezesc sub saua calului.
#27 NOU
zedicus
Raciturile si piftia sunt niste oribilitati sinistre. Mai bine mananc suși sau fructe de mare. Cand vezi pe lumea asta ca exista atatea retete gustoase cu aspect apetisant, tu in continuare sa mananci saraciile astea…..
#28 NOU
Arhi
fructele de mare sunt gunoi acvatic. pofta buna
#29 NOU
mircea 2
Auzi, nu crezi ca e rost de un post pe tatigateste? Ce poate fi asa complicat, e carne fiarta si rasfiarta cu niste condimente. Scapă si niste soric mai slab la fiert, daca nu iti place il scoți la final.
NOU
Have u ever heard about Toba?
NOU
imi place toba, dar doar daca e cu carne, eu nu mananc organe, epiderma de porc si alte chestii de astea scarboase
NOU
Credeam ca sunt singura dubioasa care nu mananca sorici/epiderma de porc =)))
URASC cu pasiune acea “delicatesa”
NOU
thank you!
NOU
Sigur, e perioada cu porc, dar in restul anului mergi la Mega, la raionul cu chestii de la Angst si cere o caserola cu piftie de curcan. Mai sunt chestii misto acolo, de exemplu fasolea batuta.
Poate ca stiai, zic si eu.
NOU
o stiu, dar nu e chiar cea mai buna. e foarte iute si, in plus, e foarte tare, are o consistenta gresita
NOU
E semi OK aia de curcan de la mega, e cu gelatina. In schimb au bagat la un moment dat la lidl, de la aia cu ceva romanesc. Am ras-o instant si am ascuns si caserola de rusine, pana a venit doamna. Nu mai gasesc, si ma tot duc cu gandul la piftia aia si stau ca pensionarul si ma holbez, poate poate o mai fi ascunse pe vreun raft. Cred ca a fost sezonier.
NOU
E apa cu praf de gelatina+carne de curcan crescut pe bază de pastile
NOU
Bună aia de la lidl, când am prins-o a doua oară în toamnă, am făcut stoc 🙂
NOU
Și la Carrefour am văzut, acum nu bag mâna în foc că fac și în altă perioadă, dar arăta chiar ok!
NOU
socru meu e cam renumit printre vecinii lui ca face coliva buna. Azi a facut una pentru un tip care si-a dorit coliva in loc de tort de ziua lui. Deci familia lui va sta la masa cu ala si va manca coliva de craciun si de ziua lui.
Beat this Bro!
NOU
Stii cum imparti o piftie in doua?
Pifti / pifti.
NOU
Raci/Tura
NOU
Eu ti-am mai zis sa te muti in Oradea, dar nu m-ai bagat in seama asa ca-ti dau inca un motiv: maica-mea imi face “cocioane” de cate ori vreau. Anul asta a facut de vreo 5 ori si, acum, inca o data. 😀 Daca vii, iti promit c-o sa mananci mai des. 😉
NOU
Maicuta, cat de Pornhub-ish suna asta: “maica-mea imi face „cocioane” de cate ori vreau”
Ce iti face ma???
NOU
“Racituri” aka piftie. 😀 😀 😀
NOU
Dumitrelu, s-a trezit miticul din tine? Am un singur cuvant pentru tine: “regionalisme”. Get over it. Cand o sa folosesti “doar”, ” numai” si “decat” cum trebuie mai vorbim.
NOU
La socrii in Moldova racitura se mănâncă tot timpul anului. Mai de găină, mai de porc, cum ai norocul. Acasă, în Ardeal, doar de boboteaza vad răcituri, cred că de aia vine și popa cu crucea.
NOU
i see that you are a man of culture as well :))
NOU
Răcitură adevărată e doar aia de cocoș sau găina, aia de porc nu se face la ai mei in Bucovina
NOU
da ma, inventatorii gaurii din covrig. si e de curcan ce vezi, nu de porc. sa ii zici ma-sii lui ion creanga ca nu se face racitura de porc. stii tu, aia de inchega apa cu 2 picioare de porc
NOU
@Arhi, ma-sa lui I.C. era din Neamt, care nu conteaza in marea schema a bucatariei universale. In Bucovina s-au inventat produsele traditionale. Si eu, de cate ori incep un bol cu racituri si constat ca sunt de porc, mor putin pe dinauntru.
NOU
eu nu mananc de porc din cauza ca mi e scarba de chestiile alea din care sunt facute
NOU
“închega apa numai cu două picioare de vacă”
NOU
Cocioane-piftie
din maghiarul Kocsonya care se citeste Co-cio-nioa.
Cocioane din caparaua?
NOU
Kocsyoanele adevarate se fragezesc sub saua calului.
NOU
Raciturile si piftia sunt niste oribilitati sinistre. Mai bine mananc suși sau fructe de mare. Cand vezi pe lumea asta ca exista atatea retete gustoase cu aspect apetisant, tu in continuare sa mananci saraciile astea…..
NOU
fructele de mare sunt gunoi acvatic. pofta buna
NOU
Auzi, nu crezi ca e rost de un post pe tatigateste? Ce poate fi asa complicat, e carne fiarta si rasfiarta cu niste condimente. Scapă si niste soric mai slab la fiert, daca nu iti place il scoți la final.