Citeam, cu deosebită satisfacție, cum un tip care voia să impună niște dreptate pe stradă și i-a claxonat profund pe niște unii, a fost snopit din bătaie de respectivii. Da, așa meriți, vrei să impui tu legea pentru că așa crezi tu că trebuie, meriți tot ce ți se întâmplă. Nu există nicio scuză, legea în sine interzice să îți iei dreptatea în mâini și te obligă să chemi pe cei specializați să o facă. Desigur, mă gândeam cum numai în românia găsești, blabla, nu ne mai facem bine.

După care am citit asta.

Poliţiştii au fost chemaţi vineri într-un centru comercial din Horsholm, în nord-estul ţării, unde o femeie de 28 de ani, care purta niqab, s-a luptat cu altă femeie, care a încercat să îi smulgă vălul, a relatat un oficial al poliţiei, David Borchersen, agenţiei de presă Ritzau, preluată de AFP. La sosirea forţelor de ordine, victima agresiunii îşi pusese niqab-ul la loc.

Dacă nu știți, în Danemarca a fost interzisă purtarea sacului ritual peste ochi al muslimelor sălbatice. Foarte bine și foarte corect, cât timp eu nu am voie să intru în chestii publice cu capul acoperit, nicio baragladină de asta nu are voie, mumu pe religia ei. Nu îți convine, stai ca vita care ești în casă și nu polua atmosfera prin prezența ta.

Problema mea este faza cu luptatul cu cealaltă femeie și impusul legii pentru că așa credem noi că e bine. Pe lângă faptul că respectiva e bătută în cap și se putea trezi moartă și încă are șansa asta, nimic, absolut nimic nu te îndrituiește să impui legea în nume propriu. Și sunt curios dacă poliția a amendat-o.â pe luptătoarea pentru drepturile omului.

Foarte serios, avem nevoie de mult mai multe bătăi sălbatice în trafic. Pentru că oamenii nu știu că bătaia doare și au impresia că gura mare la volan ține loc de pumn. Lucru care, în timp real, nu există.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.