Raluca Țintoiu a câștigat procesul cu ASF și a obținut anularea interdicției de a conduce un administrator de pensii private. Țintoiu, fost director general al NN Pensii, a primit cea mai dură amendă aplicată vreodată de ASF pe fondul scandalului politic privind naționalizarea pensiilor private (Pilonul II). Ea a cerut instanței atât anularea amenzii, în cuantum de 100.000 lei, cât și reautorizarea ca director general al administratorului de pensii. De asemenea, ea a cerut obligarea ASF să-i plătească și 1.000 euro ca daune morale.

Sursa: Profit.ro

Citiți, vă rog, în articol, cât de mizerabil este avocatul ASF, în apărarea unei decizii politice de o nesimțire fără margini.
Dar alta e, de fapt, problema.

Femeia și-a furat-o de la statul român în aprilie 2017. Un an și jumătate, da? Un proces care a durat un an jumate DOAR PENTRU PRIMA FAZĂ, pentru că, evident, ASF va face recurs, aceasta este legea. În fața statului român, ești fix cu chiloții în vine, nu ai nicio șansă, dacă ești un simplu cetățean. Câți bani a pierdut doamna Țintoiu, prin prisma retragerii autorizației de manager? Cine îi dă banii aceștia înapoi? Cine răspunde pentru acțiunile ASF?
Nimeni.

Mă gândeam la asta legat de asistenta de la Spitalul Universitar, care a reclamat toate ilegalitățile clanului mafiot din slujba lui Sorin Oprescu și a fost dată afară, pentru că fusese în greva foamei, deci lipsise de la muncă nemotivat. Iar ministrul sănătății a declarat că e o problemă internă a spitalului, nu poate să se bage. Cât de semnal mafiot mai mare pentru OMERTA vrei? Cine să încerce să spună ceva, când e evident că NIMENI nu îi apără?

Nimeni.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.