Nu m-a socat ca am fost concediata…ci mai mult modul brutal in care a facut-o, faptul ca a zbierat efectiv la mine. Nu a vrut sa auda nimic, sa-i arat cifre, sa-i arat evolutie a zonei. Nimic. “Da-mi cheile si laptopul si actele masinii. ACUM!!!!” se uita tot MC Donald’s-ul la noi. Chiar m-am simtit ultimul om. I-am zis ca eu ca femeie nu accept ca un barbat sa tipe la mine in public, se poate discuta si pe un ton mai potolit.

M-am angajat in iunie.. dupa 3 luni de proba trebuia sa-mi prelungeasca “pe nelimitat”. Mi-a dat inca o luna si inca o luna. Cand mi-a prelungit cu o luna am inceput sa-mi caut de lucru. Problema e ca la unele job-uri mi se spune ca sunt “supra calificata” iar cele din domeniu nu prea mai sunt in ultima perioada… sau sunt publicate pentru baza de date.
Imi caut in continuare. Mai am un salariu de luat luna viitoare. Sper sa gasesc pana atunci.TREBUIE.

Mihaela are nevoie de un job. Nu mai are, pentru că noul cod al muncii a rezolvat problemele țării, exact cum am spus. Te ținem de probă pe termen nelimitat, c-așa-i în tenis.

Cv

View more documents from Cetin Ametcea.
Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.