În general sunt împotriva pedepselor definitive, care nu mai pot fi recuperate în nici un fel. Nu sunt de acord cu judecarea minorilor ca adulți, sunt total împotriva pedepsei cu moartea, prefer închisoarea pe viață fără posibilitatea de eliberare condiționată. Greșelile din vajnicul sistem de justiție american au demonstrat nu o dată că această pedeapsă e greșită.

Dar am o problemă cu violatorii.
E absolut clar că cel ce violează o femeie, un copil, o bătrână, nu e un om sănătos mintal. Bine, asta nu înseamnă că dacă violează bărbați e sănătos, ci subliniază violența fizică împotriva unei victime fără apărare.

Atunci când te excită rigola, când mundana iubire o poți doar accesa silind un neajutorat, înseamnă că ești bolnav. Punct. Simplu. Pe lângă pedeapsa societatea are nevoie să fie sigură că atunci când tu, bolnavul psihic, ești eliberat din închisoare, nu mai poți să faci rău membrilor săi.

De aceea sunt pentru castrarea chimică a violatorilor recidivisti. Pedofili, gerontofili, denumirea e irelevantă. Omul acela nu mai trebuie să aibă dreptul de a performa sexual. Simplu. Recidiviști, pentru că e posibil ca prima oară să fi fost o greșeală, umană sau juridică.

Priviți cum o lovește golănește, pe la spate, ca să îi termine din start orice rezistență. După care o rezeamă de parapet, probabil încercând să o lămurească cu vorba bună. Educație de pușcărie ca la carte. Într-o mână zăhărelul, într-o mână biciul.

Nu vă îngrijorați, în 3 ani e liber iarăși, tot pentru bună purtare.

Știți ce e revoltător? Că postul de știri nu îi dă numele, ca să îi protejeze renumele. Așa e legea.

[jwplayer mediaid=”60514″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.