Am vorbit și cu nevastă-mea, am vorbit și cu mine însumi pe tema telefoanelor. Deși am tot fost îndoit în dileme, fiind deja posesor de Pro Max, doar că prima variantă, totuși, cred că următorul telefon, în familie, va fi tot iPhone 14 Pro Max. Alături de soția mea, care nu mai concepe să nu ne luăm telefoane în cuplu, nu știu de ce. Mai rămâne să ne face conturi de cuplu și în rețelele sociale și suntem bine.

Pro:
– Sunt obișnuit cu ecranul mare. Îmi place și îl prefer. Scriu articole direct de pe telefon, mă joc biliard și remi, trimit și primesc poze, întrețin telegramul blogului, totul fără a ajunge la un PC decât atunci când sunt leneș.

– Mi-a demonstrat deja că e ultra mega puternic, tehnic vorbind, după aproape 3 ani, al meu merge la fel ca în prima zi, iar bateria e pe undeva la peste 80%, ceea ce eu consider că e un record, având în vedere că nu sunt vreun grijuliu cu tehnica, îl uit în priză toată noaptea și îl încarc când îmi aduc aminte.

– Mă tentează Dynamic Island, funcția care înlocuiește acel notch, notch care nu e neapărat cea mai șmecheră chestie la un telefon. Am tot văzut diverse utilizări și pare genul de chestie cu care te înveți și după aia nu știi cum ai trăit până atunci fără ea.

Sigur, mai sunt și ProMotion, și Always-On, 48 de megapixeli și altele, dar sunt un om simplu, eu sunt interesat de lucrurile simple, care mă satisfac, mai ales că am și eu o vârstă, nu?

Cons nu prea văd în afară, desigur, de momentul în care va trebui să sparg pușculița și să cumpăr 2 (două) iPhone 14 Pro Max, lucru cam dureros, sincer să fiu. Dar ce să faci, happy wife is happy life.
And I love happy life.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.