cum-dresezi-un-caine-sa-nu-manance-de-pe-jos

Jigodiuța mea e incredibil de deșteaptă. A învățat o grămadă de chestii într-o lună, știe să șadă, să latre la comandă, să se pișe la comandă, vine, pleacă, aduce mingea, în fine, tot felul de chestii mișto, pentru o cățea de 3 luni și puțin.

Problema mea e că mănâncă orice prostie găsește pe jos. Orice. Inclusiv bucăți de tablă din conserve, dacă au urme de mâncare pe ele. Și mă gândesc că nu e mare brânză să hăpăie o chiftea cu bolduri, dacă o găsește. Mai ales că se face tot mai mare, s-a îngrășat 4 kile într-o lună.

Așa că, dacă știți, dacă ați mai făcut, dați-mi o idee, cum să o dezvăț de mâncat de pe jos sau din mâna altuia. Nu, zgărzile cu electroșocuri nu sunt o soluție.
Și vă rog, doar dacă știți și ați făcut voi. Trimiterile tâmpe către youtube, la clipurile lui Milan sau alți dresori de înaltă clasă mondială nici măcar nu o să le mai permit.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.